Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Εκνεφωτής ULV-AKD10A,10lt,Fogger LIFA air...

Κατασκευαστής: Lifa Air (Finland)
Κατηγορίες: Εργαλεία & αξεσουάρΨεκαστήρες - ΠιεστικάΠιεστικά - εκνεφωτές
Κωδ: 10.88.510
Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Άμεσα (max 2-3 ημ)
Τιμή:
Για να δείτε τιμές πρέπει να κάνετε login εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας 2102280384 - 2102286268

Τελ.Τροποποίηση: 28-06-2021 15:01:13

* Min.order required - special discount applying for resellers.
Ποσότητα:  

Εκνεφωτής ULV-AKD10A,10lt,Fogger LIFA air...

Παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία για την επιθεώρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση αγωγών και περιβαλλόντων κάθε είδους
Η LIFA Air βελτιώνει την ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου (IAQ) οποιουδήποτε περιβάλλοντος, ενσωματώνοντας μηχανική, ηλεκτρονική και τεχνολογία πληροφοριών.

Η νέα σειρά νεφελοποιητών LIFA AIR επιτρέπει τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των τύπων χώρων.

Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους ψεκαστήρες που ψεκάζουν μεγάλα μεγέθη σταγονιδίων μεταξύ 100-200 μικρών και δεν φτάνουν σε περιοχές που δεν εκτίθενται άμεσα, το LIFA AIR ULV Nebulizer δημιουργεί μια δροσερή ομίχλη με μέγεθος σταγονιδίου μεταξύ 5 και 50 μικρών. Που παραμένει αιωρούμενο στο περιβάλλον για περίπου 10 λεπτά και μπορεί να φτάσει στα πιο απρόσιτα μέρη.

Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, αυτός ο νεφελοποιητής διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα που επιτρέπει την απολύμανση των περιοχών σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερη ανάγκη για προσωπικό.

Ο εκνεφωτής ULV - AKD10A ,10lt ( 2,6 gallons ) FOGGER της LIFA AIR είναι μια συσκευή ποιοτική & πολύ αποδοτική με δυνατότητα απόδοσης πολύ μικρών σταγονιδίων, μεγάλη εμβέλεια ψεκάσματος μέσω ενός πολύ ισχυρού μοτέρ, σταθερή απόδοση, αξιόπιστος & στιβαρός.

 

 

Παίρνει παροχή 220v / 50Hz,

ευκολόχρηστος με βάρος 4.1kg & 

διαστάσεις 51 x 45 x 25cm,

πανίσχυρος με μοτέρ 1200w,

οριζόντιο ψεκασμό 5-6m & κάθετο 1,5-2m,

max παροχή 750ml / λεπτό, 

ρυθμιζόμενος απο 0 - 50 microns και 

με δυνατότητα ανάρτησης στην πλάτη είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή του επαγγελματία !

Παρακαλώ κάντε login για να γράψετε το σχόλιο σας.

Ο εκνεφωτής ULV - AKD10A  είναι ειδικά σχεδιασμένος για απολυμάνσεις, απεντομώσεις & ψεκασμούς δημόσιων, μεγάλων χώρων, εσωτερικών & εξωτερικών, όπως:

  • αεροδρόμια,
  • αποβάθρες, 
  • ξενοδοχεία, 
  • εστιατόρια, 
  • νοσοκομεία, 
  • δημόσιες συγκοινωνίες, 
  • θέατρα 
αλλά καλύπτει και ανάγκες πρόληψης πανδημικών φαινομένων στην βιομηχανία τροφίμων,  φαρμακοβιομηχανία, δημόσια κτίρια κλπ. 
 

Όπως σε όλα τα βιοκτόνα πρέπει να υπάρχει αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για την ορθή εφαρμογή τους, έτσι πρέπει να γίνεται και η εφαρμογή του απολυμαντικού αερολύματος  για τους εσωτερικούς χώρους

Η  αναγκαιότητα άμεσης προεργασίας, με τον απαιτούμενο Επαγγελματικό Εξοπλισμό των Bio –εφαρμογών,  για την εφαρμογή μεθόδων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας στην σημερινή εποχή, κρίνεται απαραίτητη πριν ή/και μετά από κάθε εφαρμογή.

Η Διασφαλισμένη Ποιότητα από Βεβαιωμένες εφαρμογές, αποτελεί τις βάσεις μιας "Ασπίδας προστασίας" . Η εφαρμογή αποκατάστασης γίνεται από μια Πλήρη Bio- απορρύπανση με αναζωογόνηση σε συνδυασμό με την  ‘‘περιβαλλοντολογική Bio Εξυγίανση’’, για την απομάκρυνση οργανικών πτητικών ουσιών κατά 99,98%. – (χωρίς ρύπους Ε.Ο.Δ.Υ.) – αλλά και μια με την επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO) , Bio–Disinfection με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης –χωρίς υπολειμματικότητα– άλλα και χωρίς την χρήση χημικών.

Προσοχή : Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται.


 

 

Το ULV είναι συνώνυμο με εξαιρετικά χαμηλό όγκο και συνήθως αναφέρεται σε ηλεκτρικές μηχανές που δημιουργούν κρύα ομίχλη αποτελούμενη από μικρά σταγονίδια μεταξύ 5 και 10 μικρών, ένα μέγεθος γνωστό ως η βέλτιστη μέση διάμετρος όγκου (VMD) έναντι μικροβίων και εντόμων. Σταγόνες αυτού του μεγέθους μπορούν να επιπλέουν στον αέρα για περίπου 10 λεπτά μετά την εφαρμογή, φτάνοντας στα πιο απρόσιτα μέρη όπου μικροοργανισμοί όπως ιοί μπορούν να ζήσουν και να ευδοκιμήσουν.

 

Μεγάλη ροή αέρα

Υψηλή ισχύς για τεράστια παραγωγή ομίχλης και γρήγορη διάχυση.

Χαμηλό επίπεδο θορύβου

Υψηλή χωρητικότητα 10 λίτρων

Στερεό, ανθεκτικό υλικό υψηλής αντοχής

Άνετη εφαρμογή χάρη στην επένδυση και το εξάρτημα σε στυλ σακιδίου

Τροφοδοσία 220V

Μέγεθος σταγονιδίων 5-50 μm

Απόσταση ψεκασμού έως 12 μέτρα

Βάρος 5 Kg

Στερεό, συμπαγές υλικό ανθεκτικό σε πτώσεις

 

Τι είναι η απολύμανση;

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Καθαρισμός/Απορρύπανση είναι η απομάκρυνση κάθε ορατού οργανικού ρύπου (π.χ αίμα, ιστοί) ή ανόργανου ρύπου (π.χ. σκόνη), από τα αντικείμενα ή τις επιφάνειες. Σαν διαδικασία ο καθαρισμός είναι απαραίτητο να προηγείται της απολύμανσης και της αποστείρωσης.

Απολύμανση είναι η διαδικασία εφαρμογής, μετά από σχολαστική καθαριότητα, μίας μεθόδου με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών, αλλά όχι των ανθεκτικών τους μορφών (π.χ. σπόροι, κύστεις) ,με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. υψηλή θερμοκρασία) σε επιφάνειες, αντικείμενα και εργαλεία.

Με τον ορισμό “απολύμανση“ οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευμένη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες (για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες). Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται για χημικές μεθόδους απολύμανσης πρέπει να έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων)

Η δε Αποστείρωση είναι μια ελεγχόμενη διαδικασία εφαρμογής με την οποία επιτυγχάνεται η πλήρης καταστροφή όλων των μορφών μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων και των σπόρων από ένα αντικείμενο με την χρήση χημικών ουσιών (π.χ. υπεροξείδιο του υδρογόνου, οξείδιο του αιθυλενίου) ή φυσικών μέσων (π.χ. υψηλή θερμοκρασία, ατμός υπό πίεση), σε επιφάνειες, αντικείμενα και εργαλεία.

Πολλές φορές αντί της Απολύμανσης χρησιμοποιείται ο όρος Μικροβιοκτονία, και αυτό γιατί γίνεται αναφορά σε μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς και όχι σε έντομα ή σε τρωκτικά.

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Τι είναι τα βιοκτόνα;

Ορισμός βιοκτόνου σύμφωνα με τον Κανονισμό 528/2012 κάθε ουσία ή μείγμα, στη μορφή υπό την οποία παραδίδεται στον χρήστη, που περιέχει, παράγει ή αποτελείται από μια ή περισσότερες δραστικές ουσίες και προορίζεται να καταστρέφει, να εμποδίζει, να καθιστά αβλαβή, να προλαμβάνει τη δράση ή να ασκεί άλλη περιοριστική δράση σε οποιονδήποτε επιβλαβή οργανισμό με οποιοδήποτε μέσο πέραν της απλής φυσικής ή μηχανικής δράσης, κάθε ουσία ή μείγμα, που παράγεται από ουσίες ή μείγματα που δεν εμπίπτουν τα ίδια στην προηγούμενη περίπτωση, το οποίο θα χρησιμοποιείται με σκοπό να καταστρέφει, να εμποδίζει, να καθιστά αβλαβή, να προλαμβάνει τη δράση ή να ασκεί άλλη περιοριστική δράση σε οποιονδήποτε επιβλαβή οργανισμό με οποιοδήποτε μέσο πέραν της απλής φυσικής ή μηχανικής δράσης

Βιοκτόνα σκευάσματα – Κανονισμοί & Ορθή χρήση

Εφαρμογή Βιοκτόνων για παροχή υπηρεσιών μπορεί να παρέχει μόνο ο φέρων  – την ειδική αναγγελία έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος – από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων . Για να εξασφαλισθεί η ορθή και ασφαλή εφαρμογή τους, πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή ο προαπαιτούμενος Επαγγελματικός μηχανολογικός Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών, για την διάγνωση, την προεργασία πριν την εφαρμογή των Βιοκτόνων, ώστε να γίνεται χρήση λιγότερων χημικών αλλά και να προσφέρουν περισσότερη προστασία από την εσωτερική επιμόλυνση σε κατοικημένους χώρους

Προσοχή λοιπόν χρειάζεται αν χρησιμοποιήσετε χημικές ουσίες -βιοκτόνα η (βιοκτόνα – απωθητικά), γιατί  πρέπει να τηρούνται πιστά όλες οι προφυλάξεις που αναγράφονται στην ετικέτα, ώστε να γίνετε  ορθή και ασφαλή εφαρμογή των προϊόντων αυτών. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε ή θα χρησιμοποιηθούν , αν είναι τα εγκεκριμένα βιοκτόνα – απωθητικά – μέσω της ιστοσελίδας του Υ.Α.Α.Τ., Κατάλογοι Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων & Βιοκτόνων.

 


Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων, παρακαλώ να συμβουλεύεστε την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης τιμής ( που βρίσκεται κάτω απο την τιμή του προϊόντος ) για την εγκυρότητα της τιμής κάθε προϊόντος. Με την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας ακολουθεί τηλεφώνημα από την εταιρεία μας για επιβεβαίωση από κοινού διαθεσιμότητας & τιμών των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.