Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Χημικό ενίσχυσης απωλειών για εφαρμογές ανίχνευσης με υπέρηχους LLA,100ml (liquid leak amplifier),ACRTOOLS ...

Κατασκευαστής: ACRTOOLS ( PL products )
Κατηγορίες: Χημικά, Ψυκτέλαια, Ψυκτικά ρευστά (freon) , ΑξεσουάρΧημικά γενικού σκοπούΣε Υγρή Μορφή
Κωδ: 12.02.055
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
Για να δείτε τιμές πρέπει να κάνετε login εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας 2102280384 - 2102286268

Τελ.Τροποποίηση: 19-12-2020 00:45:50

* Min.order required - special discount applying for resellers.
Ποσότητα:  

Χημικό ενίσχυσης απωλειών για εφαρμογές ανίχνευσης με υπέρηχους LLA,100ml (liquid leak amplifier),ACRTOOLS ...

Αντιμετωπίζοντας πολύ μικρές διαρροές χρησιμοποιώντας ανιχνευτές απωλειών με υπερήχους το πλάτος του ήχου εξαρτάται συχνά από την ποσότητα στροβιλισμού που δημιουργείται στην περιοχή της διαρροής. Όσο μεγαλύτερος είναι ο στροβιλισμός τόσο δυνατότερο είναι το σήμα, ενώ όσο μικρότερος είναι τόσο χαμηλότερη είναι η ένταση του σήματος. Ο χαμηλότερος ρυθμός διαρροής που παράγει ελάχιστο στροβιλισμό και είναι «ανιχνεύσιμος» θεωρείται ως «κάτω όριο». Εάν μια εμφανιζόμενη διαρροή είναι αυτού του μεγέθους πρέπει να αυξήσουμε την πίεση (ει δυνατόν) για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο στροβιλισμό.

Εδώ ακριβώς χρησιμοποιούμε το "χημικό ενίσχυσης διαρροών" , μια πατενταρισμένη μέθοδος που για συντομία αποκαλούμε LLA (LIQUID LEAK AMPLIFIER) και πρόκειται για μια μοναδικά κατασκευασμένη υγρή ουσία που έχει ειδικές χημικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούμενο ως μια υπερηχητική «φυσαλίδα δοκιμής» μικρή ποσότητα LLA ψεκάζεται πάνω σε μια ύποπτη θέση διαρροής.Δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα μέσω του οποίου θα περάσει το εκλυόμενο αέριο. Όταν έρχεται σε επαφή με χαμηλή ροή αερίου σχηματίζεται γρήγορα μεγάλος αριθμός μικρών φυσαλίδων «ανθρακικού» που εκρήγνυνται αμέσως.Το αποτέλεσμα αυτών των εκρήξεων είναι η παραγωγή υπερηχητικού ωστικού κύματος που ακούγεται ως κροτάλισμα στα ακουστικά.Σε πολλές περιπτώσεις οι φυσαλίδες δεν είναι ορατές αλλά ακούγονται. Αυτή η μέθοδος είναι ικανή να επιτύχει σε συστήματα ελέγχου χαμηλών διαρροών της τάξης των 1x10-6ml/sec.Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η αιτία σχηματισμού μικρών φυσαλίδων είναι η χαμηλή επιφανειακή τάση του LLA. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από άλλη διαρροή υγρού που μπορεί να εμποδίσει το LLA ή να προκαλέσει το σχηματισμό μεγάλων φυσαλίδων. Αν υπάρχει άλλο υγρό στο ύποπτο σημείο,καθαρίστε το χώρο διαρροής με νερό, διαλύτη ή οινόπνευμα και προχωρήστε στον έλεγχο με τον ανιχνευτή ... Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει !!!

ή πατήστε εδώ και απαντήστε ανάλογα στις ερωτήσεις...

 

Παρακαλώ κάντε login για να γράψετε το σχόλιο σας.


Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων, παρακαλώ να συμβουλεύεστε την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης τιμής ( που βρίσκεται κάτω απο την τιμή του προϊόντος ) για την εγκυρότητα της τιμής κάθε προϊόντος. Με την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας ακολουθεί τηλεφώνημα από την εταιρεία μας για επιβεβαίωση από κοινού διαθεσιμότητας & τιμών των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.