Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ για split a/c , "Elephant" ...

Κατασκευαστής: Other
Κατηγορίες: Υλικά ΕγκαταστάσεωνΠροστατευτικά καλύμματα Air Condition Αξεσουάρ κλιματιστικών
Κωδ: 10.26.039
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
Για να δείτε τιμές πρέπει να κάνετε login εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας 2102280384 - 2102286268

Τελ.Τροποποίηση: 12-07-2021 11:59:25

* Min.order required - special discount applying for resellers.
Ποσότητα:  

ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ για split a/c , "Elephant" ...

Σύστημα συλλογής και απορροής των υγρών κατά τον καθαρισμό του κλιματιστικού. Περιλαμβάνει ταχυσύνδεσμο για τη σύνδεση με δικό σας λάστιχο ή συνδέεται εναλλακτικά με τη προσβοσκίδα που περιλαμβάνεται στο σετ.

Οι περισσότεροι τεχνικοί μέχρι τώρα περιορίζονταν στον καθαρισμό του στοιχείου του εσωτερικού μηχανήματος για την υγιεινή του αέρα που διαχειρίζεται το κλιματιστικό. Ο ίδιος όμως αέρας διέρχεται και από τη φτερωτή. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα αν το στοιχείο είναι καθαρό, αλλά η φτερωτή βρώμικη.Το ΕΛΕΦΑΝΤΆΚΙ έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για τον καθαρισμό εξατμιστών τοίχου. Θα συμβάλει στη μείωση του πιτσιλίσματος του καθαριστικού προϊόντος στην επίπλωση τα πατώματα και την ταπετσαρία και παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας για το χρήστη αποφεύγοντας έτσι την δημιουργία ζημιών, διενέξεων και εντάσεων.
Ιδανικό για χρήση σε κλιματιστικά στοιχεία τοίχου - Παρέχει προστασία στον χρήστη Απλά & Εύκολα
Το «ελεφαντάκι» τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Προσαρμόζεται πολύ απλά κάτω από το κλιματιστικό, σε ελάχιστο χρόνο και ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό μηχάνημα μήκους από 70-90 εκ. - Προσδίδει Ταχύτητα & Παραγωγικότητα γιατι Όταν στηθεί το «ελεφαντάκι» στο κλιματιστικό ο χρόνος τρέχει για το κέρδος σας. Εργάζεστε με ασφάλεια και επικεντρώνεστε στον καθαρισμό του κλιματιστικού. Σε ελάχιστο χρόνο έχετε ολοκληρώσει χωρίς να έχετε λερώσει ή ρίξει νερά στο χώρο.Με το «ελεφαντάκι» μπορείτε να διοχετεύσετε και να διαχειριστείτε μεγάλη ποσότητα νερού. Με το υγρό καθάρισμα μπορείτε να καθαρίσετε ακόμη και τα δύσκολα σημεία (όπως η φτερωτή του ανεμιστήρα ή δυσπρόσιτα σημεία στον εναλλάκτη) και να τα καθαρίσετε 100%.Με τον τρόπο καθαρισμού του κλιματιστικού που προτείνουμε με το προϊόν μας, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εργασίας. Έτσι για την ίδια δουλειά, έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρόνο. Για τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς είναι κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό, είναι ένα βήμα μπροστά.

 

Διαστάσεις 80-120 cm
Παρακαλώ κάντε login για να γράψετε το σχόλιο σας.

Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων, παρακαλώ να συμβουλεύεστε την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης τιμής ( που βρίσκεται κάτω απο την τιμή του προϊόντος ) για την εγκυρότητα της τιμής κάθε προϊόντος. Με την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας ακολουθεί τηλεφώνημα από την εταιρεία μας για επιβεβαίωση από κοινού διαθεσιμότητας & τιμών των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.