Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΑΘΟΡΥΒΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΗ MONAΔΑ JEHCCU0077CM1, 3/4 HP, 220V, DAIKIN

Τιμή:
Για να δείτε τιμές πρέπει να κάνετε login εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας 2102280384 - 2102286268

Τελ.Τροποποίηση: 20-01-2022 21:00:15

* Min.order required - special discount applying for resellers.
Ποσότητα:  

 

Εμπορικές μονάδες συμπύκνωσης με παλινδρομικό συμπιεστή

Οι εμπορικές μονάδες συμπύκνωσης της Daikin είναι ιδανικές για χρήση σε αποθηκευτικούς χώρους παμπ, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, αρτοποιία και παρόμοιους χώρους που απαιτούν αξιόπιστη ψύξη.Οι νέες μονάδες έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με θερμοκρασίες λειτουργίας από -15°C έως +43°C (περιβάλλον). Το βελτιωμένο σχέδιο και η ηχητική μόνωση τα κάνουν ιδανικά για αστικές τοποθεσίες,ειδικά κοντά σε κατοικημένες περιοχές.Για τους υπεύθυνους εγκαταστάσεων, οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελαφριές και μικρών διαστάσεων, με εύκολη πρόσβαση, προσφέροντας εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.Οι μονάδες διαθέτουν περίβλημα με αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Η JEHCCU0077CM1 μονάδα:

  • παρέχει υψηλή ενεργειακή απόδοση και επιδόσεις, χάρη στους αποδοτικούς, εξαιρετικά αξιόπιστους συμπιεστές με ενσωματωμένη αντίσταση κάρτερ γιά την θέρμανση των λαδιών και τον έλεγχο των στροφών του ανεμιστήρα του συμπυκνωτή. Συμβάλλουν έτσι στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων και λιανικής.
  • έχει χαμηλά επίπεδα θορύβου, χάρη στην ηχομονωτική επένδυση του περιβλήματος του,την ειδική μόνωση ( κουβέρτα ) του συμπιεστή και τον ελεγκτή στροφών του ανεμιστήρα.
  • είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει στις χειρότερες καιρικές συνθήκες, με περίβλημα από χάλυβα ηλεκτροστατικής βαφής και σερπαντίνα συμπυκνωτή με αντιδιαβρωτική κατεργασία ( μπλέ )...
  • διαθέτει συλλέκτη υγρού σχεδιασμένο για ψυκτικό R-404A, R-134a*, R-407A και R407F* ,πλήρως δοκιμασμένο στο εργοστάσιο και πρεσαρισμένο με άζωτο προκειμένου να υπάρχει απόλυτη σιγουριά γιά αποφυγή απωλειών ...
  • Διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρολογικό πίνακα και βιομηχανικού τύπου διακόπτη on / off ενώ η πλήρης και εργοστασιακή συναρμολόγησή του εξασφαλίζει την απόλυτη ποιότητά του και εγγυάται την απροβλημάτιστη και ομαλή λειτουργία του σε οποιεσδήποτε συνθήκες...

Αποτελεί λοιπόν την μοναδική επιλογή σας ,συγκρινόμενο ακόμα και με τα παλαιού τύπου ψυκτικά μηχανήματα μιάς και η τιμή του αλλά και οι πολλές περισσότερες λύσεις του , συγκρινόμενες , αποδεικνύουν την ανωτερότητά του ...

Καλέστε τώρα και ανακαλύψτε το και μόνοι σας καθώς η δωρεάν μελέτη σας εξασφαλίζει και την απόλυτη σιγουριά για την επιλογή σας !!!

Σταματήστε να δωρίζετε χρήματα & Kw στην ΔΕΗ τώρα !!! 


Παρακαλώ κάντε login για να γράψετε το σχόλιο σας.

Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων, παρακαλώ να συμβουλεύεστε την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης τιμής ( που βρίσκεται κάτω απο την τιμή του προϊόντος ) για την εγκυρότητα της τιμής κάθε προϊόντος. Με την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας ακολουθεί τηλεφώνημα από την εταιρεία μας για επιβεβαίωση από κοινού διαθεσιμότητας & τιμών των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.