Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Συσκευή ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ "geo", PCK-EN-004,έγχρωμο,Ensemble

Κατασκευαστής: ACRTOOLS ( PL products )
Κατηγορίες: Μετρητές ενέργειας
Κωδ: 50.20.500
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
Για να δείτε τιμές πρέπει να κάνετε login εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας 2102280384 - 2102286268

Τελ.Τροποποίηση: 12-11-2019 23:22:32

* Min.order required - special discount applying for resellers.
Ποσότητα:  

H εταιρεία "GEO" ,νικητής του βραβείου "UK SM Winner Badges-07, 2013" του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσιάζει την σειρά "έξυπνων μετρητών ενέργειας" ... Μέσω αυτών η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες "end-to-end energy management control"... Mε συστήματα "in-home displays" έως και "online appliance control" η εταιρεία δίνει την δυνατότητα της μέτρησης αλλά και του ελέγχου εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο της ηλεκτρικής κατανάλωσης καθώς και κατανάλωσης νερού , βοηθώντας τα μέγιστα στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Η γκάμα των προιόντων μας και των υπηρεσιών μας συμπεριλαμβάνει συσκευές καταγραφής & παρακολούθησης σε τοπικό επίπεδο "in-home displays", ασύρματες και απομακρυσμένης δυνατότητας υπηρεσίες παρακολούθησης,καταγραφής,επιμερισμού,αλλά και συμβουλευτικές σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας γιά ηλεκτρικό,νερό,αέριο,θέρμανση,boilers & microgeneration.Με αυτόν τον τρόπο παρέχει στον καταναλωτή όλες τις χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες που απαιτούνται για την παρακολούθηση της ενεργειακής κατανάλωσης σε αυτούς τους τομείς ενώ παράλληλα μελετά τις ιδιαίτερες ανάγκες του προτείνοντας τα κατάλληλα συστήματα ή λύσεις προκειμένου να τις καλύψει με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος και την ανώτερη δυνατή ποιότητα...  .

Το Ensemble colour αποτελεί τη νέα γενιά συσκευών απεικόνισης η οποία σε συνδυασμό με Smart Plugs, προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί πόση ενέργεια καταναλώνει συνολικά και να ελέγχει ως έξι συσκευές

Χαρακτηριστικά & οφέλη

Κομψός και σύγχρονος σχεδιασμός

την ενεργειακή κατανάλωση σε χρήματα,

Μετράει και ελέγχει ως και έξι συσκευές

 Το Internet Bridge ενεργοποιεί την προβολή και τον έλεγχο εξ' αποστάσεως, μέσω online υπηρεσίας χωρίς extra χρέωση ...

Παρέχει πρόσβαση στην ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τοπικά ή από απόσταση ...

Έλεγχος ηλεκτρικών συσκευών εξ' αποστάσεως

Γενικά
Πιστοποιήσεις EN 61010, EN 300220,EN 301489,BS1363,CE ,RoHS ,WEEE
Διαστάσεις
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας 145 x 75 x 35mm, Πομπός: 150 x 70 x 45mm
Θερμοκρασια
Θερμοκρασία Περιβάλλοντος λειτουργία απο 0°C ως +45°C,με 75%, Πομπός: λειτουργία από -20°C to +45°C,με 75%
Οθόνη
Υλικό Κατασκευής Οθόνη: πλεξιγκλάς ή αντίστοιχο με προστατευτική επικάλυψη, εκτύπωση 2 χρωμάτων, Πομπός:ABS ελεγμένο από UL
Τεχνικά
Ασύρματη σύνδεση 868Hz βιομηχανικό, Internet Bridge: 868MHz
Διάρκεια μπαταρίας Πομπός: >2 χρόνια με τυπική χρήση, 8 μήνες κατ' ελάχιστο με συνεχή αλλαγή φορτίου
Έλεγχος GEO Smart Plugs: μονός διακόπτης με ένδειξητριών χρωμάτων
Εμφάνιση 3 στιγμιαία κουμπιά, LED για τη λειτουργία τους δείτε το εγχειρίδιο χρήσης
Κατανάλωση Internet Bridge: < 1W
Μέγιστο ρεύμα GEO Smart Plugs: 13 Amp AC 50Hz 240Vrms, Αισθητήρες: 75 Amp AC 50Hz, Cat III
Πληροφορίες Οθόνης έγχρωμη φωτιζόμενη TN LCD, 55 x 90mm ενεργού περιοχής
Προστασία IP20, Πομπός: IP52
Σύνδεση 100Base-T Ethernet, Internet Bridge: 100Base-T Ethernet, Πομπός: 1,5m καλώδιο, βύσμα barrel
Συσκευασία Ensemble colour οθόνη, πομπός CT αισθητήρες, μπαταρίες (3 AA-cell, αλκαλικές) , τροφοδοσία, οδηγίες χρήσεως
Τύπος GEO Smart Plugs: UK ή EU βύσμα και υποδοχή, Αισθητήρες: Αμπεροτσιμπίδα με διαρούμενοπυρήνα από φερρίτη
Υποδοχή DC barrel-type, Internet Bridge: barrel-type
Τάση
Τροφοδοσία 230Vac ονομαστική 50Hz για πρίζες με βύσμα EU, Internet Bridge: 230Vac ονομαστική50Hz για πρίζες με βύσμα EU
Παρακαλώ κάντε login για να γράψετε το σχόλιο σας.

Ένας «φύλακας» οικονομίας για το σπίτι σας

Ο μετρητής κατανάλωσης ενέργειας βάζει φρένο στις κακές ενεργειακές συνήθειες και στην «σπατάλη» που αυξάνει τα έξοδα των νοικοκυριών

 Κάθε φορά που έρχεται βαρύς σαν πέλεκυς, ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος αναρωτιέστε γιατί ; Που να πείτε τον πόνο σας κα ποιος θα σας ακούσει. Η λύση υπάρχει και δεν κοστίζει αρκετά. Ένα gadget με κόστος μόλις 60 ευρώ μετράει την αυξομείωση κατανάλωση ενέργειας κάθε συσκευής του σπιτιού σας. Με μία online εφαρμογή μάλιστα υπολογίζεται το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και βάζετε «φρένο» στις κακές ενεργειακές σας συνήθειες. Καθίστε λοιπόν και υπολογίστε τελικά πόσο ρεύμα καταναλώνεται, και τι πληρώνετε για αυτό.

  Με αυτό τον τρόπο θα αντιληφτείτε και την αξία της έξυπνης αυτής συσκευής, η διαδικασία εγκατάστασης της οποίας είναι πραγματικά πανεύκολη. Απλά κουμπώνεται τον αισθητήρα πάνω στο κεντρικό καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος του σπιτιού, το οποίο μέσω ενός πομπού συνδέεται ασύρματα με το μετρητή, ο οποίος σας ενημερώνει πόσο ρεύμα καταναλώνεται στιγμιαία.

 

Τι κάνουν οι μετρητές ενέργειας;

  Οι μετρητές ενέργειας είναι φορητές συσκευές χειρός ή επιτραπέζια gadgets και σκοπό έχουν να σας ενημερώνουν για την εκτιμώμενη στιγμιαία κατανάλωση ρεύματος σε πραγματικό χρόνο. Είναι συνήθως  γνωστές ως οικιακοί μετρητές ρεύματος , ασύρματοι μετρητές ρεύματος η μετρητές κατανάλωσης ενέργειας. Είναι ένα προϊόν αρκετά διαδεδομένο πλέον, με τιμές που ξεκινούν από 50 ευρώ (η διανέμονται δωρεάν από κάποιος Προμηθευτές ενέργειας) και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε εσάς.

  Οι περισσότεροι μετρητές ενέργειας σας ενημερώνουν για την τρέχουσα κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας . (σε kWh), και το κόστος αυτής (σε ευρώ) αλλά και για τις εκπομπές ρύπων (kg CO2). Μερικοί έχουν την δυνατότητα πρόσθετων λειτουργιών , όπως την ρύθμιση ειδοποίησης υπέρβασης μέγιστου ορίου ημερήσιας κατανάλωσης ρεύματος, θέσπιση μηνιαίου προϋπολογισμού κατανάλωσης ρεύματος, καταγραφή ενεργειακών δαπανών κ.α.

  Οι  μετρητές ενέργειας έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να παρακολουθεί πως γίνεται η κατανάλωση ρεύματος στο χώρο τους, από διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, όπως επίσης και να ανακαλύψει τρόπους για εξοικονόμηση ενέργειας,   μέσω των πληροφοριών που εμφανίζονται στην οθόνη του μετρητή. Ο απώτερος σκοπός των μετρητών αυτών είναι ουσιαστικά να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πώς να μειώσετε άμεσα το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας, απλά αλλάζοντας τις καθημερινές σας «κακές» συνήθειες χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Τι δεν κάνουν οι μετρητές ενέργειας;

  Οι μετρητές ενέργειας δεν στέλνουν πληροφορίες στο Προμηθευτή Ρεύματος που χρησιμοποιείται, αν και μερικοί καταναλωτές πιστεύουν λανθασμένα κάτι τέτοιο. Οι μέχρι σήμερα μετρητές που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν μπορούν να μετρήσουν την κατανάλωση φυσικού αερίου σας, αν και όπως μας έχει αναφερθεί , σύντομα θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσης, κάποιες από τις κατασκευάστριες εταιρίες έχουν δημιουργήσει εφαρμογές στο διαδίκτυο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να ενημερώνεται από παντού για τις καταναλώσεις του ρεύματος του χώρου του μέσω internet.

  Υπάρχει βέβαια και εκείνο το ποσοστό των ερωτηθέντων που πιστεύουν ότι οι μετρητές αυτοί στέλνουν την κατανάλωση του ρεύματος τους  στους Προμηθευτές του κάτι που είναι απόλυτα λάθος – αυτό το κάνουν μόνο οι έξυπνοι μετρητές (smartmeters).

 

Η λειτουργία ενός μετρητή

  Οι περισσότεροι μετρητές αποτελούνται από τρία εξαρτήματα: έναν αισθητήρα ρεύματος, ένα πομπό και μία οθόνη χειρός. Ο αισθητήρας κουμπώνει πάνω στο καλώδιο κεντρικής παροχής ρεύματος (φάση) του χώρου που βρίσκεται εντός του ηλεκτρολογικού σας πίνακα. Αυτός ελέγχει και μετρά ρεύμα που περνά από το καλώδιο στη διάρκεια του χρόνου (κατανάλωση Αμπέρ), μέσω των ειδικών μαγνητών του αισθητήρα εντός του αισθητήρα, που δημιουργούν ένα μαγνητικό πεδίο δηλαδή επαγωγικά.

  Ο αισθητήρας στη συνέχεια μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες μέσω του καλωδίου σύνδεσης του με τον πομπό και στέλνονται οι μετρήσεις ασύρματα στην οθόνη του μετρητή. Στο μετρητή, ο ενσωματωμένος υπολογιστής επεξεργάζεται και μετατρέπει το σήμα αυτό σε τρέχουσα ηλεκτρική κατανάλωση, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη του με τη μορφή kW, κόστους (ευρώ) η σε εκπομπές ρύπων (kg CO2) , ανάλογα με το ποια πληροφορία θέλει ο χρήστης να εμφανίζεται στην οθόνη.

    


Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων, παρακαλώ να συμβουλεύεστε την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης τιμής ( που βρίσκεται κάτω απο την τιμή του προϊόντος ) για την εγκυρότητα της τιμής κάθε προϊόντος. Με την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας ακολουθεί τηλεφώνημα από την εταιρεία μας για επιβεβαίωση από κοινού διαθεσιμότητας & τιμών των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.