Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΝέαAKOCORE ADVANCED 16525A
  Ο πίνακας  - ελεγκτής που μαθαίνει το θάλαμο και αυτορυθμίζεται συνεχώς! Το AKOCORE Advance (AKO-16525A), είναι ένας ελεγκτής (μονοφασικός ηλεκτρολογικός πίνακας)  για ψυκτικούς θαλάμους που αναπτύχθηκε από την AKO. Περιλαμβάνει τον πρωτοπόρο αλγόριθμο SELF-DRIVE©, ο οποίος διαχειρίζεται αυτόματα τον ψυκτικό θάλαμο, μαθαίνοντάς τον και ρυθμίζοντας ανά πάσα στιγμή την λειτουργία  του και τις περιβαλλοντικές του συνθήκες έχοντας τα ακόλουθα οφέλη: Γρήγορη, απλή κ..
Διαβάστε περισσότερα
Οι καλύτερες τεχνικές ανάκτησης ψυκτικού ρευστού
Οι καλύτερες τεχνικές ανάκτησης ψυκτικού ρευστού   Η ανάκτηση του ψυκτικού ρευστού επιτρέπει την διεξαγωγή εργασιών στο ψυκτικό κύκλωμα χωρίς να απελευθερωθεί ποσότητα ψυκτικού ρευστού στο περιβάλλον. Τα περισσότερα ψυκτικά ρευστά είναι ισχυρά αέρια του θερμοκηπίου και θα πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο η απόρριψή τους στο περιβάλλον. Εξάλλου ο Ευρωπαϊκός κανονισμός F-gasεπιβάλει την ανάκτηση του ψυκτικού ρευστού όταν απαιτείται εργασίες επισκευής ή ο παροπλισμού..
Διαβάστε περισσότερα
Γνωρίζατε οτι ...
Λατρεύεις το ουίσκι on the rocks και τις frozen margaritas; Εάν ήξερες πόσο βρώμικες είναι οι μηχανές πάγου των εστιατορίων και των μπαρ δεν θα τις παράγγελνες ποτέ ξανά. Μπορεί 30 bartenders να ρωτήθηκαν από το Bussiness Insider για τα «άπλυτα» των επιχειρήσεων, ωστόσο ένας μόνο εξ αυτών κατάφερε να μάς σοκάρει πραγματικά. Ο λόγος; Αποκάλυψε πως κανένα σχεδόν εστιατόριο ή μπαρ δεν καθαρίζει τις μηχανές πάγου όσο συχνά θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος βρωμιάς, μούχλας και μ..
Διαβάστε περισσότερα
 Ψέματα & Αλήθειες ...
Προσφορά & Ζήτηση  γιατί οι τιμές των ψυκτικών ρευστών εκτοξεύονται ? Ψέματα & Αλήθειες ... Το παρακάτω κείμενο ίσως ακουμπήσει τις αιτίες γιατί συμβαίνουν τόσο μεγάλες αυξήσεις στο κόστος των ψυκτικών ρευστών και πώς αλλάζουν την αγορά άμεσα , προσπαθώντας να δώσει κάποια εξήγηση στους πελάτες μου που καθημερινά απορούν γιατί τα ψυκτικά υγρά απογειώθηκαν ή εάν είναι κάτι πρόσκαιρο ή με μόνιμο χαρακτήρα …. Η τιμή των ψυκτικών μέσων αυξάνεται απότομα αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι..
Διαβάστε περισσότερα
Πληροφορίες Χειρισμού Ψυκτικών Ρευστών
Πληροφορίες Χειρισμού Ψυκτικών Ρευστών                                                      ..
Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝ517/2014
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... EN517/2014                                                                                                      ..
Διαβάστε περισσότερα
Ίσως βοηθήσει έστω και αργά ..
Oι προειδοποιήσεις σχετικά με την έλλειψη ψυκτικού μέσου θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα εάν δεν ληφθούν μέτρα από όλους. Η στροφή προς τη βιομηχανία που αγοράζει ψυκτικά ρευστά με χαμηλό δείκτη επιβάρυνσης GWP αυξάνεται, καθώς το 2018 πλησιάζει και μειώνεται κατά 37% η ποσόστωση για την παραγωγή φθοριούχων αερίων. Οι τιμές των ψυκτικών μέσων έχουν αυξηθεί υπερβολικά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και τώρα μια σημαντική μείωση των προμηθειών είναι μόνο πέντε μήνες μακριά, προωθώντας περ..
Διαβάστε περισσότερα
Χρονοδιάγραμμα απόσυρσης ψυκτικών υγρών
    Ξεκινώντας από το 2015, η ποσόστωση και η σταδιακή μείωση θα περιορίσει τις ποσότητες των HFC's σε όλη την Ε.Ε. Ως μονάδα μέτρησης ορίζεται πλέον όχι το βάρος τους αλλά ο ισοδύναμος τόνος τουρύπου Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2e) που προκύπτει από κάθε υγρό.Το CO2e είναι το συνολικό βάρος του καθενός ψυκτικού πολλαπλασιαζόμενο με το ΔΥΠ του.Εως το 2030, η προμήθεια των HFC's θαμειωθεί στο 21% του μέσου όρου των τεσσάρων ετών 2009-2012.Υπάρχει συνεπώς μεγάλη πιθανότητα έλλειψ..
Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλού θορύβου,Ready To Use (RTU) με προεγκατεστημένα εξαρτήματα για άμεση εγκατάσταση & εργοστασιακή εγγύηση. - view all

Χημικά, Ψυκτέλαια, Ψυκτικά ρευστά (freon) , Αξεσουάρ - view all

Υλικά Εγκαταστάσεων - view all