Follow @AcrTools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Είσοδος για επαγγελματίες ή δημιουργία λογαριασμού.
Με τις ανάγκες σας στο επίκεντρο δημιουργούμε αξίες...
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Προβολή σε τίτλους

Η Chemours (DUPONT) σταματάει  την προμήθεια R404A και R507A…
Πλέον η ώρα έφτασε για τη απόσυρση του 1ου από τα HFC’s … O χημικός κολοσσός Chemours ανακοίνωσε ότι σταματάει  την προμήθεια ψυκτικών υγρών   υψηλού GWP (δείκτης επιβάρυνσης φαινομένου του θερμοκηπίου) R404A και R507A στην Ευρωπαική Ένωση από την 1η Ιανουαρίου 2020. Αναφέρει ότι η κίνηση είναι για να υποστηριχθεί η οδηγία  της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα φθοριούχα αέρια και για στροφή προς εναλλακτικές λύσεις  χαμηλότερου GWP ,όπως  επίσης να προετοιμαστεί για τ..
0 Κριτικές
Διαβάστε περισσότερα
10+1 Συμβουλές για το R32
  1. Γιατί πρέπει να κάνετε την μετάβαση … Το R32 θα αποτελέσει μια λύση του μέλλοντος στον κλιματισμό ειδικά για τα split συστήματα. Σύμφωνα με το  F-Gas τα μικρά split  συστήματα  που περιέχουν αέρια με υψηλό GWP (πάνω από 750) θα απαγορευτούν από το 2025. Το R32 είναι ένα απλό συστατικό, με μηδενικό ODP ( επιβάρυνση στο όζον ) με GWP ( επιβάρυνση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου ) 675, σημαντικά μικρότερο από το  R410A, το οποίο έχει GWP άνω του 2000. Οι κατασκευασ..
0 Κριτικές
Διαβάστε περισσότερα
Γνωρίζατε οτι ...
Λατρεύεις το ουίσκι on the rocks και τις frozen margaritas; Εάν ήξερες πόσο βρώμικες είναι οι μηχανές πάγου των εστιατορίων και των μπαρ δεν θα τις παράγγελνες ποτέ ξανά. Μπορεί 30 bartenders να ρωτήθηκαν από το Bussiness Insider για τα «άπλυτα» των επιχειρήσεων, ωστόσο ένας μόνο εξ αυτών κατάφερε να μάς σοκάρει πραγματικά. Ο λόγος; Αποκάλυψε πως κανένα σχεδόν εστιατόριο ή μπαρ δεν καθαρίζει τις μηχανές πάγου όσο συχνά θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος βρωμιάς, μούχλας και μ..
Διαβάστε περισσότερα
 Ψέματα & Αλήθειες ...
Προσφορά & Ζήτηση  γιατί οι τιμές των ψυκτικών ρευστών εκτοξεύονται ? Ψέματα & Αλήθειες ... Το παρακάτω κείμενο ίσως ακουμπήσει τις αιτίες γιατί συμβαίνουν τόσο μεγάλες αυξήσεις στο κόστος των ψυκτικών ρευστών και πώς αλλάζουν την αγορά άμεσα , προσπαθώντας να δώσει κάποια εξήγηση στους πελάτες μου που καθημερινά απορούν γιατί τα ψυκτικά υγρά απογειώθηκαν ή εάν είναι κάτι πρόσκαιρο ή με μόνιμο χαρακτήρα …. Η τιμή των ψυκτικών μέσων αυξάνεται απότομα αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι..
Διαβάστε περισσότερα
Πληροφορίες Χειρισμού Ψυκτικών Ρευστών
Πληροφορίες Χειρισμού Ψυκτικών Ρευστών                                                      ..
Διαβάστε περισσότερα
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝ517/2014
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... EN517/2014                                                                                                      ..
Διαβάστε περισσότερα
Ίσως βοηθήσει έστω και αργά ..
Oι προειδοποιήσεις σχετικά με την έλλειψη ψυκτικού μέσου θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα εάν δεν ληφθούν μέτρα από όλους. Η στροφή προς τη βιομηχανία που αγοράζει ψυκτικά ρευστά με χαμηλό δείκτη επιβάρυνσης GWP αυξάνεται, καθώς το 2018 πλησιάζει και μειώνεται κατά 37% η ποσόστωση για την παραγωγή φθοριούχων αερίων. Οι τιμές των ψυκτικών μέσων έχουν αυξηθεί υπερβολικά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και τώρα μια σημαντική μείωση των προμηθειών είναι μόνο πέντε μήνες μακριά, προωθώντας περ..
Διαβάστε περισσότερα
Παύση διάθεσης του R404 & R507
Η Honeywell ανακοινώνει την παύση διάθεσης του R404 & R507 μέσα στο 2018 ασχέτως εαν επισήμως η απαγόρευση παραγωγής έχει ορισθεί για το 2020 ... ..
Διαβάστε περισσότερα
Χρονοδιάγραμμα απόσυρσης ψυκτικών υγρών
    Ξεκινώντας από το 2015, η ποσόστωση και η σταδιακή μείωση θα περιορίσει τις ποσότητες των HFC's σε όλη την Ε.Ε. Ως μονάδα μέτρησης ορίζεται πλέον όχι το βάρος τους αλλά ο ισοδύναμος τόνος τουρύπου Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2e) που προκύπτει από κάθε υγρό.Το CO2e είναι το συνολικό βάρος του καθενός ψυκτικού πολλαπλασιαζόμενο με το ΔΥΠ του.Εως το 2030, η προμήθεια των HFC's θαμειωθεί στο 21% του μέσου όρου των τεσσάρων ετών 2009-2012.Υπάρχει συνεπώς μεγάλη πιθανότητα έλλειψ..
Διαβάστε περισσότερα
Εξοικονομητής Ενέργειας EC200/AC, MEITAV
Εξοικονομητής Ενέργειας EC200/AC, MEITAV Γνωρίστε τον απλό αλλά 'έξυπνο' σε λειτουργία ΕC200 και εξοικονομείστε ενέργεια. Ενεργοποιεί/Απενεργοποιεί το σύστημα κλιματισμού με βάση την παρουσία ατόμου στον χώρο μέσω του ειδικού αισθητήρα κίνησης και της εισόδου προαιρετικής Επαφής... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Ο ΕC200 είναι ένας απλός σε λειτουργία αλλά 'έξυπνος' εξοικονομητής ενέργειας, που μπορεί με ευκολία να εγκατασταθεί σε ένα ήδη υπάρχον σύστημα HVAC ώστε να εξαλείψει τις απώλειες σε..
0 Κριτικές
Διαβάστε περισσότερα
COOL TOOL
COOL TOOL - 07/01/2014
Λογισμικό πρόγραμμα Cool Tool υπολογισμού, σχεδιασμού, προσομοίωσης και τεκμηρίωσης κάθε συστήματος ψύξης και κλιματισμού. Το Cool Tool είναι ένα πλήρως ολοκληρωμένο μηχανολογικό λογισμικό πρόγραμμα, ικανό να καλύψει σχεδόν κάθε  απαίτηση ακριβούς σχεδιασμού συστημάτων ψύξης και κλιματισμού.   Το Cool Tool σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε γρήγορα μια ακριβή αποτύπωση των σωληνώσεων μιας ψυκτικής εγκατάστασης που θα συμπεριλαμβάνει και την αυτόματη επιλογή όλων των απαραί..
0 Κριτικές
Διαβάστε περισσότερα